nou in: Bucuresti |
FORUM

VREAU SA MA LAS DE FUMAT. CE SFATURI IMI DATI?

Categoria: Altele

Vreau sa ma las de fumat. Ce sfaturi imi dati?

01-Aug-2007, 10:03 am

Nu mai fuma .:D

01-Aug-2007, 01:59 pm

Nu iti trebuie sfaturi iti trebuie vointa ;)

01-Aug-2007, 03:13 pm

Impotenţă,Infertilitate,Riduri,Declinul inteligenţei,Cancer,Sindrom tabagic fetal,Bronşită,Emfizem pulmonar,Ateroscleroză,Infarct,Fragilitate imunitară,Gripă,Carii Gingivită,Halena : astea sunt bolile care se pot declansa din cauza fumatului .
A fuma este un viciu si in acelasi timp un obicei prost, dar daca esti un fumator inrait iti trebuie foarte multa vointa ca sa te lasi . Ca sfaturi ar fi : reducerea numarului de tigari fumate pe zi , pastilele, plasturii si gumele de mestecat cu nicotina te pot ajuta sa scapi de dependenta de tigari.
Bupropion este deocamdata singurul medicament din Romania pentru dependenta de nicotina. Medicamentul actioneaza la nivelul receptorilor din sistemul nervos de care se leaga nicotina. Fumatorul isi administreaza nicotina, dar aceasta nu-si mai face efectul la nivelul creierului, astfel incat dispar placerea si nevoia de a fuma. Ramane insa dorinta de a face gestul cu care s-a obisnuit. Dar in timp se poate renunta la el . BAFTA celor care incearca sa se lase

01-Aug-2007, 04:52 pm

Si eu am fumat si am incercat de multe ori sa ma las, dar nu reuseam. Asa ca mi-am pus ambitia si vointa sa ma las de fumat si am reusit. Bine pe langa asta mi-am jurat personal ca nu mai fumez. Pana acum a tinut faza. Sa vad cum o sa ma descurc la mare cand toti vor fuma in jurul meu....:(

02-Aug-2007, 09:48 am

Raspunde la acest topic

Pentru a putea posta un mesaj trebuie sa fii autentificat.

Click aici daca esti deja inregistrat. Click aici pentru a creea un cont nou.