Unde plecati in concediu?
Categoria: Intrebari si raspunsuriCred ca pe la munte cateva zile si dupa aceea si pe la mare dar prin septembrie ca nu mai este asa de cald si nici preturile asa de mari .
O sa ma risc rau de tot si o sa plec in grecia. De ce ma risc? Pai ma uitam ca la ei e ceva normal sa aiba 10 zile la rand peste 40 de grade la umbra.
Daca ma intorc viu si sanatos mai vorbim.
Apropos, a fost cineva prin Olimpic Beach? Ca acolo merg. Nici nu stiu unde vine pe harta...
Si anul acesta ca si anul trecut, merg in Grecia. A fost super.
Desi era cald afara, aerul era umed de la briza marii si te simteai bine, iar cand te incalzeai prea rau te aruncai in mare. Mi s-a parut totusi ceva ciudat. Ziua erau valuri mari, iar seara ziceai ca e lac, nici o urma de val.
Ce pot sa mai spun...multe. In primul rand curatenia de pe strazi si de pe plaja sunt incomparabile cu ceea ce e pe plaja noastra. Apa era transparenta, transparenta. Eram pana la gat in apa si vedeam clar nisipul de pe fundul apei. Oamenii din magazine si restaurante erau foarte amabili si serviabili. Nu exista sa mergi la o terasa, bar, club sau restaurant si sa nu vina cineva la tine cu un pahar si o sticluta cu apa plata din partea casei.
Nu am vazut deloc beti pe strada sa arunce sticle pe jos sau mai stiu eu ce cum e la noi. Nu se lua nimeni pe strada de tine, mergeai fara frica si noaptea.
Sper ca si anul acesta sa fie la fel, si sa avem parte la masa de aceeasi mancare buna si multa ca si anul trecut, si cazarea sa fie cel putin la fel de buna ca anul trecut. Am emotii acum ca schimb statiunea si nu stiu daca o sa fie la fel. Acum merg la o distanta de cativa kilometrii. :))
Raspunde la acest topic
Click aici daca esti deja inregistrat. Click aici pentru a creea un cont nou.