Pe 20 iulie vine Harry Potter
Categoria: DistractieMergeti sa vedeti noul Harry Potter?
Eu stiu ca n-o sa lipesc. Imi place mult Harry Potter
Harry Potter ? Nu ma incanta filmul,e destul de stupid. Sper sa il omoare pe Harry Potter in ultima parte a cartii sa se linisteasca toti copii >:)
Eu nu am vazut filmul pentru ca nu ma pasioneza astfel de filme dar probabil ca o sa fie interesant si acest episod pentru cei care sunt pasionati de astfel de filme . In Plus daca nu ai vazut toate episoadele e cam greu sa intelegi ce se intimpla acolo esti intr-un fel obligat sa vezi toata seria ca sa intelegi actiunea filmului .
Stupid!?!?
Mi se pare ca daca Harry nu exista trebuia inventat. Iar in ce priveste uciderea lui, exista o petitie numita Save Harry si eu cred ca va avea succes.
Si eu cred ca nu va fi ucis. Povestile pentru copii intotdeauna se termina cu bine.Povestea cu uciderea lui a fost doar un zvon lansat pentru a creea controverse si a atrage atentia publicului asupra lui Harry. Cartea poate ca e buna dar filmul....
Na, ca pana la urma nu a murit. De fapt moare da invie apoi. Si are si 3 copii (oare cum ? ). Cel putin asa am auzit de le TV :D
Raspunde la acest topic
Click aici daca esti deja inregistrat. Click aici pentru a creea un cont nou.