Vreau sa gatesc ceva
Categoria: NutritieDiseara vine prietena mea pe la mine si vreau sa o astept cu ceva gatit. Aveti vreo sugestie?
Pentru data viitoare: incearca sa nu gatesti nimic.Eventual cumpara ceva gata preparat,usor de incalzit. O sa ai mai mult succes ;)
Pe caldurile astea...nici sa ma roage cineva frumos nu as gati. Hm...poate sa gatesc intr-un frigider sau ceva la rece...altfel NU.
OOoo multa bafta. Pai nu stiu, depinde ce te pricepi sa prepari, bine inteles ca o salata va trebui sa faci, pentru ca asta le plac fetelor. Ceva cu carnita dar sa fie ceva usor (piept de pui sau nu stiu, carnea sa fie fiarta sau facuta la aburi). AAaa... o garnitura: Cartofi nature, piure, ciuperci cu rosii, garnitura de ciuperci, sau de ce nu cartofi prajiti. O baterie de vin bun(depinde ce preferinte are). Pofta Buna! Sper sa te descuri. ;)
Pai daca zici ca vine prietena ta pe la tine atunci te-ai scos. O sa iti faca ea ceva de mancare.
Daca are pretentia sa-i gatesti TU, io zic sa iti cauti alta pana nu e prea tarziu.
Apropos, un barbat casatorit se vede de la o posta: camasa curata si calcata, pantaloni cu dunga, si... se intrezareste si o burtica :)
Ia zi-ne, ai mancat pe cinste in seara aia, sau ti-ai gasit alta prietena intre timp? Mor de curiozitate :D
Raspunde la acest topic
Click aici daca esti deja inregistrat. Click aici pentru a creea un cont nou.