nou in: Bucuresti |
FORUM

V-ati casatori daca parintii vostrii v-ar cere-o?

Categoria: Relatii

V-ati casatori daca parintii vostrii v-ar cere-o?

13-Jul-2007, 11:26 am

Nu normal, doar in cazul in care ar merita, asa da. Dar pana la urma, parintii mei nu se baga in viata mea intima, imi spun doar sa am grija cand fac o alegere. Sa nu aduca mai tarziu neplaceri. :D

13-Jul-2007, 01:20 pm

NU!!! Nici macar sa nu aud de asa ceva. E viata mea, alegerea mea, asa ca ei sa stea deoparte si eventual sa-mi dea un sfat. Daca e vorba sa imi ceara sa ma casatoresc cu unu ca are bani sau mai stiu eu ce, atunci nici nu mai am ce discuta cu ei. Asta ar insemna ca nu-i intereseaza de mine daca ma simt bine cu el, daca ma iubeste si ma respecta si daca ne intelegem bine.

13-Jul-2007, 03:58 pm

Ce???
Sa-mi ceara parintzii sa ma casatoresc??? wow ce idee...

Pai... eu sunt casatorit de vreo 10 anisori, la mine e de domeniul trecutului o asemenea posibilitate.

Dar sa va povestesc...
Cand a fost sa fie vremea, am luat fata de mana, m-am dus cu ea la parinti si le-am prezentat viitoarea nora. Totodata si viitoarea nepoata (la momentul ala in burtica). Mi s-a parut de bun simt ca primii care afla sa fie parintii. De ambele parti. Indiferent de posibilele lor reactii si comentarii.
Cam asta a fost: scurt pe 2.

13-Jul-2007, 04:41 pm

Nu cred ca mi-ar cere parintii asa ceva pentru ca sunt constienti ca e viata mea si fac cum cred eu ca e mai bine.Probabil ca ar avea mai multe sanse, daca mi-ar cere sa ma casatoresc, parintii EI (bine,ar avea sanse daca mi-ar cere asta imperativ, ajutati de ceva arme sau rude violente)

16-Jul-2007, 11:45 am

Un parinte kre iti cere asa ceva sau iti impune astfel de lucru nu e un parinte bun.Eu una asa vad lucrurile.si inafara de asta tre sa se gandeasca la consecinte

16-Aug-2007, 03:27 pm

Raspunde la acest topic

Pentru a putea posta un mesaj trebuie sa fii autentificat.

Click aici daca esti deja inregistrat. Click aici pentru a creea un cont nou.